Welkom

De werkplaats in Diepenveen is een prettige plek. Zoals het woord het al zegt, de plek waar gewerkt wordt! Met de geur van hout, het ambachtelijke gereedschap en het voorradige hout van stam tot eindproduct. Je bent van harte welkom om langs te komen en te kijken naar de voorraad van meubels en hout(platen), je eventuele maatwerkwensen door te nemen, plannen/opdrachten/ontwerpen te bespreken of om zelf aan de slag te gaan.

Boren in de werkplaats

Bezoek locatie

LET OP!
Het bezoekadres van de werkplaats, Heldermansweg in Diepenveen, is niet bekend op Googlemaps. Zie daarom het kaartje.

Openingstijden  Werkplaats:
Omdat we nog wel eens op pad zijn, is het  handig van te voren te bellen. Dan weet je zeker dat je iemand tref! Je kunt ook een afspraak maken buiten de openingstijden 06-46 20 7554

Maandag t/m vrijdag: 8:30-18:00
Zaterdag: 9:00-11.00
Zondag: Gesloten

RouteHoutgoedFiere_def

Werkplaats verhuur

Bezig zijn met hout is machtig. Het doorleefde hout met een verhaal is wat inspireert om het een tweede leven te geven!

Bij Houtgoed Fiere is het mogelijk om zelf creatief en actief bezig te zijn. Altijd al iets zelf willen maken zoals bijvoorbeeld een mooie tuinstoel of tafel, maar niet voldoende ruimte en/of gereedschap bij huis? Kom met het ontwerp naar de werkplaats of ontwerp in overleg met ons iets nieuws. Ook met een groepje vrienden aan de slag om bijvoorbeeld een (herdenkings)bankje te maken is een van de mogelijkheden. De werkplaats is per uur of dag(deel) te huur. Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

De richtprijs: € 25,00 p/p per dagdeel  Exclusief begeleiding, hout en ijzerwaren. Voor grotere gezelschappen hanteren we andere prijzen. Gebruik gereedschap en machines geheel voor eigen risico.

Werkplaats verhuur

Hout kloven

Bij Houtgoed Fiere is het mogelijk om een kloofmachine te huren zodat je de stapel (brand)hout niet allemaal zelf hoeft te hakken. Lekker makkelijk! Prijs en voorwaarden op aanvraag.

Foto van hout

Welkom in de werkplaats

Kom gezellig langs voor een kop koffie en een advies op maat.
Heldermansweg, Diepenveen

Tuinsets gemaakt van hout Artikel gemaakt van hout Houten tafel in winkel Houten tafel voorbeeld

Direct contact opnemen

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je altijd contact opnemen

Contact opnemen