Unieke boomstamtafels

Elke boom is uniek. Hij kent zijn eigen geschiedenis, die heeft geleid tot een specifieke vorm en structuur. Datzelfde geldt voor jouw interieur. Met een boomstamtafel van Houtgoed Fiere haal je een uniek product in huis. Eén die nergens anders verkrijgbaar is. Boomstamtafel op maat laten maken? Een boomstamtafel met glas bijvoorbeeld of een boomstamtafel voor buiten. Kijk mee hoe we dat aanpakken!

Boomstamtafel op maat laten maken

Al ons werk is maatwerk. Voor particulieren én voor bedrijven. Dat betekent dat we elke boomstamtafel helemaal naar wens kunnen realiseren. En die wensen willen nog wel eens uiteenlopen. Een boomstamtafel van 3 meter als vergadertafel bijvoorbeeld of een praktisch verrijdbaar model voor de heren van de Brandweer. Elke vraag is anders, ons antwoord altijd hetzelfde: ja!

Boomstamtafels in Deventer op maat laten maken door Houtgoed Fiere

Hoe wordt een boomstamtafel gemaakt?

Het begint allemaal met een ontwerp, een eerste schets. Hiermee gaan we op zoek naar geschikt hout. Duurzaam hout uit de omgeving. Voor binnentafels gebruiken we eikenhout, de buitenmeubels worden gemaakt van douglashout dat bestand is tegen weer en wind. Vooral het tafelblad is belangrijk bij boomstamtafels. We maken deze in de meeste gevallen uit één stuk, soms uit twee delen.

Boomstamtafel op maat van Houtgoed Fiere

Boomstamtafel binnen

Met een boomstamtafel haal je een stukje buiten naar binnen. Maak van de serre een verlengstuk van de tuin of geef de eetkamer een natuurlijke look & feel, die helemaal bij jullie keuken past. Boomstamtafels zijn ook ideaal op kantoor: als vergadertafel, bureau of eettafel voor de vrijdagmiddaghapjes – en drankjes. Een uniek exemplaar laten maken? Kies dan voor een boomstamtafel met glas of met een coating.

Boomstamtafel buiten

Houtgoed Fiere maakt ook boomstamtafels voor buiten. Deze modellen worden van stevig douglashout vervaardigd. Stoere, stevige tafels die bestand zijn tegen alle mogelijke weersomstandigheden. We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen hoe goed een boomstamtafel tot zijn recht komt in een buitenomgeving!

Boomstamtafel op maat in een serre

Mijn boom, mijn tafel!

Heb je zelf nog hout met een bijzondere geschiedenis liggen? Van een boom die jaren bij jullie in de tuin heeft gestaan bijvoorbeeld. Ook hiermee kunnen we voor je aan de slag gaan in onze werkplaats. De droogtijd van het hout is in dit geval wel belangrijk. Liever zelf doen? Kan ook! Je kunt bij ons zelf aan de slag door de werkplaats en het gereedschap te huren.

Contact opnemen

Opgestapeld hout